Competiție Multisportivă – 13 Noiembrie

Pentru că natura și distracția nu au fost nicicând mai aproape!

În această toamnă dăm drumul la o serie întreagă de competiții sportive, special concepute alături de prietenii noștri de la Decathlon!

Momentele voastre – activitățile noastre! Află cum poți să te bucuri de mult mai multe!

Oferiți-vă mai mult împreună!

Fie că vă doriți lucruri noi sau pur și simplu un moment de liniște, escapadele spontane, cele ce vă desprind din rutina cotidianului și vă propulsează către noi descoperiri, reprezintă cele mai importante momente de conectare pe care le putem avea, alături de toți cei ce ne sunt apropiați!

Astfel, pentru că ne dorim ca atunci când pașii vă sunt ghidați către inima Olteniei, să resimțiți pe deplin noile experiențe, am pregătit o suită întreagă de activități și servicii în aer liber. Indiferent dacă decideți ca noile orizonturi să fie pline de trasee inedite, promenade cu bicicleta, o gustare savurată în liniște, meciuri de paintball sau întreceri cu airsoft și tir cu arcul, ne-am asigurat că zilele și weekendurile petrecute la noi sunt exact așa cum vă doriți.

Iar acest „zvâc”, limitat doar calendaristic, care vă permite conturarea de noi repere în viața voastră, este un moment cheie care poate să vă adâncească relațiile, să formeze noi amintiri frumoase prin explorarea ineditului, așa cum nu știați că este posibil. Totul întâmplându-se într-o ambianță atent concepută, având deschidere totală, atât către nemărginitul din interiorul vostru, dar mai ales către extinderea din afara lui și puritatea pe care numai natura nealterată o poate oferi.

Pe 13 Noiembrie ne bucurăm de noi amintiri în mijlocul naturii!

Iar ca rotițele minții să poată să se miște mai cu spor, trebuie ca și noi să facem același lucru, în special într-o zonă amenajată la standarde europene de siguranță și calitate în care puteți să resimțiți din plin acea energie plăcută de curiozitate și fascinație precum și să redescoperiți ce înseamnă non-digitalul.

Mai mult, toate activitățile noastre sunt concepute pentru a spori interacțiunea directă și depăși limitele proprii, tocmai pentru a forma noi înțelesuri asupra lumii înconjurătoare.

Știind cât de important este să vă petreceți timpul într-un mod proactiv, reîmprospătând acele legături cu cei dragi, am conceput, alături de partenerii noștri multiple arii educativ-formative ce pot fi accesate în cadrul elementelor din interiorul complexului, precum și în proximitatea acestuia. Acestea au la bază ideea de a armoniza numeroase procese complementare într-un livrabil unic în regiune care poate fi utilizat la maxim de grupuri și familii, indiferent de specificul acestora!

Pentru a vă defini, într-un mediu propice dezvoltării și formării echilibrate, bazându-vă pe o dinamică aparte a experimentării, în condiții de control și siguranță totale, unor noi momente, recomandăm ca acestea să fie realizate în parcursul a aproximativ un weekend.

Dacă acest lucru nu este posibil, este ideal să ieșiți din bula urbană măcar o zi întreagă și să vă bucurați de o paletă consolidată de servicii complementare!

Cu drag vă așteptăm să luați parte la:

  1. ATELIERE DE AVENTURĂ:

Cățărări și tiroliană!

Include: 6 trasee de dificultăți și specificități diferite; înălțimi între 1-6 metri; lungimi de până la 160 de metri;
instructaj, echipamente și elemente de siguranță profesionale; tiroliene în fiecare parcurs.
Aventură: Trasee Mov 15 lei/cățărător 80-114 cm; Trasee Galbene 20 lei/cățărător 115-134 cm; Traseu Verde/Albastru 25 lei/cățărător ≥160cm – echipament și instructaj, tinerii cu posibilități reduse sau grupurile > 10 beneficiază de reduceri variate;

Trasee biciclete

Include: rute special concepute de drumeție, închise publicului larg; biciclete moderne; echipament și instructaj.
Biciclete: 15 lei/30 de minute; 30 lei/ 60 de minute;

Tir cu arcul

Include: modele de ținte diverse; distanță variabilă; elemente personalizabile și posibilitatea de a le lua ca amintire.
Tir cu Arcul: 15 lei/10 șanse; 50 lei/ 40 șanse la țintă;

Airsoft

Include: replici ale unor modele emblematice; recul variabil; moduri de tragere multiple; distanțe reglabile.
Airsoft: 15 lei/încărcător; 50 lei/ 4 încărcătoare;

Paintball

Include: jocuri de echipă; arii largi; instalații speciale în aer liber; echipamente de joc și de protecție. Paintball: Steel – 0.40 lei/bilă min. 100; Bronze – 0.37 lei/ bilă min. 150; Silver – 0.35 lei/bilă min. 200 Gold – 0.30 lei/bilă min. 400 – minimum 10 luptători, preț per atacant,

2. ATELIERE COMPETENȚE PENTRU VIAȚĂ

Tehnici de orientare în natură, tehnici de campare și supraviețuire

Desfășurate în anumite weekenduri, între 25 septembrie până pe 30 noiembrie 2021, respectiv 1 martie – 30 septembrie 2022, cu excepția zilelor în care situația meteorologică nu va permite, între orele 10:00 – 12:00

3. COMPETIȚA SPORTIVĂ FINALĂ CU PREMII – 13 NOIEMBRIEALĂTURI DE DECATHLON

Badminton, handbal, fotbal, darts – cu participare premiată

Basketball, trambuline – cu participare nepremiată

Atelierele vor fi desfășurate alături de instructorii Aventerra cu suportul Decathlon, prin utilizarea celor mai moderne tehnici și echipamente pentru a asigura o ambianță propice desfășurării de activități sportive în aer liber.

ÎNSCRIEREA ÎN CADRUL ACESTOR COMPETIȚII ESTE COMPLET GRATUITĂ ȘI DESCHISĂ ORICĂROR PERSOANE DORNICE SĂ PARTICIPE, INDIFERENT DE NUMĂRUL ACESTORA. CONFIRMAREA PARTICIPĂRII SE REALIZEZĂ PRIN EMAIL LA comunicare@aventerra.ro, TELEFONIC SAU LA FAȚA LOCULUI PÂNĂ LA ORA 13:00 (13 NOIEMBRIE) PRIN REPREZENTANȚII AVENTERRA PARK.

4. ALTE FACILITĂȚI

Transport de persoane

Acesta poate fi furnizat de către Aventerra Park, contra cost și în baza unei rezervări prealabile, pentru un minim de 8, 16 și 40 de persoane.

Mese și alte consumații

În afara băuturilor și a altor produse specifice, mesele pot fi servite la Restaurant Natura/Terasa Aventerra Parc, pentru suma de 30 LEI/copil și 40 LEI/adult, cuprinzând 2 feluri de mâncare (supă + fel principal) și desert/fruct.

Cazare

Aceasta poate fi realizată în spațiile Complexului Natura, doar cu rezervare prealabilă și în baza tarifelor aplicate de către aceștia în momentul respectiv.

PARCAREA, ACCESUL LA INTERNET, SPAȚII DE RELAXARE, ȘI ALTE UTILITĂȚI SUNT DISPONIBILE ÎN LIMITA POSIBILITĂȚILOR, ÎN MOD LIBER, ÎN CADRUL SPAȚIILOR AFERENTE AVENTERRA SNACK BAR RESPECTIV ALE COMPLEXULUI NATURA.

Mai mult decât un parc de aventură…

În plus, suntem mai mult decât un parc de aventură, fiind direct implicați în dezvoltarea comunitară durabilă prin acțiuni de integrare a celor defavorizați. Te bucuri tu, se bucură și ei!

Mai mult: ai siguranța garantată prin investiții majore în cele mai noi tehnologii, concepute la standarde europene; un întreg complex ce include cazare, restaurant, săli de evenimente și conferință, spații de joacă, la care se adaugă și o multitudine de alte facilități precum paintball, biciclete, tir cu arc, airsoft, tiroliene, iar lista poate continua!

Pentru a vă bucura de lucrurile pe care le meritați:

La doar jumătate de oră de Târgu Jiu, pe Strada Principală, nr. 126, localitatea Mușetești, județul Gorj, găsiți unul dintre cele mai mari complexuri de agrement, cu caracter social, din regiune! – iar pentru sfaturi privitoare la cea mai rapidă rută ne găsiți cu ușurință pe Google Maps și Waze!

Mai mult, fie că vreți să aflați ultimele noutăți sau să luați legătura cu noi vă stăm la dispoziție oricând, pe platforme precum Facebook, Instagram, Youtube, Pinterest, dar și prin e-mail la comunicare@aventerra.ro sau telefonic la 0773 793 825 ori 0765 237 786.

Iar pentru a vedea și alte activități pe care le desfășurăm vă încurajăm să continuați explorarea website-ului nostru sau a platformelor partenerilor Aventi și Booktes!

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

More to explore

Evenimente Sportive

Competiție Multisportivă – 13 Noiembrie

Pentru că natura și distracția nu au fost nicicând mai aproape! În această toamnă dăm drumul la o serie întreagă de competiții sportive, special concepute

Evenimente Sportive

Competiție multisportivă – 16 Octombrie

Pentru că natura și distracția nu au fost nicicând mai aproape! În această toamnă dăm drumul la o serie întreagă de competiții sportive, special concepute